Webbased Software VOffice Beveiliging

Groothandel en Detailhandel

Efficiënt en rationeel aankopen en verkopen, bestellen, leveren, verzenden en factureren; dergelijke processen vormen de spil in uw groothandelzaak. Alles draait om snelheid en informatie. Om concurrerend te blijven dient u uw klanten flexibiliteit te bieden. Hoe speelt ù in op ontwikkelingen in uw branche zoals voorraadoptimalisatie, verhoging van de servicegraad, artikelclassificatie en schaalvergroting?

Rekenwerk
Wanneer uw bedrijf producten uit voorraad levert, is het van belang een optimale verhouding tussen service en gemiddelde voorraad te bewerkstelligen. Om dit te realiseren is een goede systeemondersteuning een vereiste. Voffice houdt rekening met gereserveerde en bestelde goederen, op basis waarvan het pakket u automatisch waarschuwt wanneer een bepaald artikel niet meer voorradig is. U weet voortdurend wat in voorraad is, in éen of meerdere magazijnen van uw onderneming. Dit voorziet in een optimaal voorraadbeheer.

Rendement
De kwaliteit en beheersing van uw bedrijfsprocessen bepaalt voor een groot deel het succes van uw bedrijf. Klanten vragen een steeds kortere ordertijd. Een optimale planning van orders en de kritische beschikbaarheid van uw goederen is van cruciaal belang voor het rendement van uw organisatie. en voor de tevredenheid van uw afnemers. Voffice integreert en stroomlijnt alle gegevens voor u. In éen oogopslag ziet u bijvoorbeeld welke onderdelen er voor een bepaald productieproces nodig zijn en welke er voorradig zijn. Tevens voorziet Voffice is een uitstekend prijsbeheer. Het pakket berekent automatisch de verkoopprijzen van uw producten. Door de snelle manier van werken en het grote bedieningsgemak, bespaart u veel tijd en kosten op routinematige werkzaamheden.

Zekerheid met Voffice
Met de artikelclassificatie van Voffice legt u de basis voor het op een eenduidige wijze rubriceren, vastleggen en uitwisselen van productgegevens. Geclassificeerde artikelbestanden geven u de mogelijkheid uw interne en externe informatievoorziening te structureren en te optimaliseren. Het belangrijkste resultaat is de eenduidigheid in communicatie tussen de verschillende schakels in de keten. Dit voorkomt fouten in uw logistieke proces. Met de draadloze scanner beheert u alle artikelen vlot en nauwkeurig. De handterminal vertelt u precies wat u moet bijbestellen, controleert leveringen en helpt u bij de inventaris.

Voffice is een complete applicatie, die voorziet in de automatisering van alle binnen de financiële dienstverlening voorkomende werkzaamheden. De branchespecifieke functionaliteiten zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met deskundigen uit de markt en zijn gebaseerd op jarenlange ervaring van Voffice in de verzekeringsbranche. Als producttechnisch marktleider biedt Voffice echter méér dan de doorsnee softwarepakketten.


Referenties

Referenties van Vict Informatici

LEVGroep Logo
Nieuws

Volg het nieuws over Vict Informatici

Social Media

Vict Informatici is te volgen op Social Media

Contact

Vul hieronder uw gegevens in om contact met ons op te nemen.

Contactgegevens

Vict Informatici
Postbus 555
5600 AN Eindhoven
Stratumsedijk 20
5611 ND Eindhoven
Vict Informatici
T: 040 - 23 23 300
F: 040 - 23 23 301
E: info@vict.nl

Blijf op de hoogte!