Webbased Software VOffice Modules

Logistiek (SCM)

De module Logistiek (SCM) van Voffice richt zich op de organisatie, planning, besturing en uitvoering van de diverse goederenstromen, geldstromen en informatiestromen. Beheersing van dergelijke logistieke processen is van ongekend belang bij organisaties met een omvangrijke voorraad. Voffice houdt nauwlettend alle logistieke en financiële mutaties voor u in de gaten. Vanaf het moment van ontwikkeling en inkoop via productie en distributie naar de eindafnemer.

Uw catalogus op internet
Bovendien maakt de module Logistiek het mogelijk om uw catalogus met productinformatie te publiceren op het internet (webshop). U kunt de presentatie met hyperlinks en afbeeldingen verrijken en dezelfde gegevens ter beschikking stellen voor zowel intern als extern gebruik. Het productaanbod kunt u compleet maken met handleidingen, technische informatie, voorschriften en service-informatie. Via de catalogus die gepubliceerd wordt op het internet hebben zowel klanten als medewerkers toegang tot deze documentatie.

Submodules:

  • Voorraadsbeheer o.b.v minimale en maximale voorraad
  • Ordersysteem
  • Facturering
  • Productie
  • Inkoop
  • Verkoop
  • Leveringscondities
  • Statistieken, grafieken en diagrammen

Just-in-time levering
Op basis van de vraag naar artikelen worden diverse afdelingen ingeschakeld. De voorraadadministratie gaat na in hoeverre de artikelen nog beschikbaar zijn en geeft zonodig een signaal aan de inkoopafdeling. Dat maakt de zogenaamde just-in-time productie van uw goederen mogelijk. Het systeem waarschuwt u vanzelf wanneer een artikel onvoldoende voorradig is en besteld moet worden. Dankzij de minimum- en maximumvoorraad hebt u altijd precies de juiste voorraad in huis. Ook de productie staat afgesteld op de vraag naar eindproducten. Uiteindelijk wordt de factuuradministratie aangestuurd op basis van de geleverde goederen. Na betaling is de cirkel rond. Met Voffice Logistiek kunt u in één oogopslag de vorderingen in het proces bijhouden.

Artikelclassificatie
Binnen elke logistieke organisatie neemt het artikel een centrale plaats in. Met de artikelclassificatie van Voffice legt u de basis voor het op een eenduidige wijze rubriceren, vastleggen en uitwisselen van productgegevens. Geclassificeerde artikelbestanden geven u de mogelijkheid uw interne en externe informatievoorziening te structureren en te optimaliseren. Het belangrijkste resultaat is de eenduidigheid in communicatie omtrent de eigenschappen en structuur van een artikel tussen de verschillende schakels in de keten. Dit voorkomt fouten in uw logistieke proces. In Voffice kunt u dan ook een uitgebreide artikelbeschrijving vastleggen. Met de draadloze scanner beheert u alle artikelen vlot en nauwkeurig. De handterminal vertelt u precies wat u moet bijbestellen, controleert leveringen en helpt u bij de inventaris.

Voor sommige organisaties bied(en) alleen de bovengenoemde functionaliteiten al een uitkomst, andere nodigen voor hun bedrijfsvoering een uitgebreider pakket. Voffice kan daarom voor iedere organisatie met elk budget een passende oplossing bieden. Indien u meer wilt weten over onze overige modules dan staat onze helpdesk graag voor u klaar!


Referenties

Referenties van Vict Informatici

LEVGroep Logo
Nieuws

Volg het nieuws over Vict Informatici

Social Media

Vict Informatici is te volgen op Social Media

Contact

Vul hieronder uw gegevens in om contact met ons op te nemen.

Contactgegevens

Vict Informatici
Postbus 555
5600 AN Eindhoven
Stratumsedijk 20
5611 ND Eindhoven
Vict Informatici
T: 040 - 23 23 300
F: 040 - 23 23 301
E: info@vict.nl

Blijf op de hoogte!