Webbased Software VOffice Modules

Projectplanning

Wanneer u met projecten werkt op of een projectgerelateerde wijze, dan is het noodzakelijk dat uw organisatie te allen tijde over de relevante informatie beschikt. Tegenwoordig werkt bijna iedere organisatie wel met projecten. Binnen dergelijke projectgestuurde organisaties wordt de toegevoegde waarde veelal bepaald door een optimale inzet van kennis, mensen, middelen en materialen in de daarvoor beschikbare periode. Inzicht in dergelijke projectmatige processen is van ongekend belang voor een overzichtelijke bedrijfsvoering. Wilt u nooit meer verschillende mensen of systemen raadplegen? Alle informatie met betrekking tot één project direct in elektronische vorm beschikbaar hebben? Voffice voorziet hierin.

Budgettering, capaciteitsplanning, urenregistratie...
Projectplanning omvat de sturing en organisatie van de volgende aspecten:

 • Kwaliteit: Wat is er af als het af is en aan welke eisen moet dat voldoen?
 • Tijd: Wanneer moet wat af zijn?
 • Personeel: Wie doet wat?
 • Geld: Welk budget is er nodig, en wanneer is het geld nodig?
 • Informatie: Hoe is de projectrapportage georganiseerd?
 • Organisatie: Wie heeft er binnen en buiten het project welke verantwoordelijkheden?

Projectregistratie voor groot en klein
Of het nu gaat om een kleine opdracht van een paar dagen of een omvangrijk project met een doorlooptijd van enkele jaren Voffice is geschikt voor beide situaties. Zelfs projectstructuren met diverse subprojecten die weer onderverdeeld zijn in meerdere fasen zijn met Voffice eenvoudig te structureren en onderhouden. In combinatie met de module Logistiek bestaat tevens de mogelijkheid de diverse goederenstromen per project te registreren en kunt u direct facturen aanmaken. In dienstverlenende en adviserende organisaties is het binnenhalen van projecten één van de belangrijkste processen. Voffice maakt het, in combinatie met de Relatiebeheer module mogelijk dit proces te beheren en controleren.

Wie heeft toegang tot welke info?
Een project wordt gekenmerkt door de individuen die erbij betrokken zijn. Met Voffice kunt u bepalen welke medewerkers toegang hebben tot welke projectinformatie op basis van autorisatie. Zo kunt u er voor zorgen slechts degenen die rechtstreeks verbonden zijn aan het project toegang tot de projectinformatie.
Submodules:

 • Voortgangsbewaking
 • Capaciteitsplanning
 • Tijdsplanning
 • Budgettering
 • Urenverantwoording
 • Rapportage

Voor sommige organisaties bied(en) alleen de bovengenoemde functionaliteiten al een uitkomst, andere nodigen voor hun bedrijfsvoering een uitgebreider pakket. Voffice kan daarom voor iedere organisatie met elk budget een passende oplossing bieden. Indien u meer wilt weten over onze overige modules dan staat onze helpdesk graag voor u klaar!


Referenties

Referenties van Vict Informatici

LEVGroep Logo
Nieuws

Volg het nieuws over Vict Informatici

Social Media

Vict Informatici is te volgen op Social Media

Contact

Vul hieronder uw gegevens in om contact met ons op te nemen.

Contactgegevens

Vict Informatici
Postbus 555
5600 AN Eindhoven
Stratumsedijk 20
5611 ND Eindhoven
Vict Informatici
T: 040 - 23 23 300
F: 040 - 23 23 301
E: info@vict.nl

Blijf op de hoogte!