Webbased Software VOffice Modules

Website-beheer

Een goede website is een website die voorzien is van actuele informatie. Het werken met een webapplicatie als Voffice vereenvoudigt de koppeling tussen uw bedrijfsgegevens en website. Voortaan kunt u eenvoudig zelf uw website onderhouden door middel van ons uitgebreide CMS systeem.

Unieke koppeling tussen uw website en Voffice
U voegt simpelweg de platte tekst toe in de daarvoor bestemde onderdelen van Voffice. De koppeling tussen de website en het achterliggende Voffice CMS zorgt ervoor dat de actuele informatie opgemaakt en wel op de website verschijnt. Daarbij hebt u geen FTP-upload meer nodig. Elk onderdeel van uw website is geschikt om via Voffice te onderhouden. Op deze manier blijft uw website altijd actueel en up-to-date.

Voor sommige organisaties bied(en) alleen de bovengenoemde functionaliteiten al een uitkomst, andere nodigen voor hun bedrijfsvoering een uitgebreider pakket. Voffice kan daarom voor iedere organisatie met elk budget een passende oplossing bieden. Indien u meer wilt weten over onze overige modules dan staat onze helpdesk graag voor u klaar!


Referenties

Referenties van Vict Informatici

LEVGroep Logo
Nieuws

Volg het nieuws over Vict Informatici

Social Media

Vict Informatici is te volgen op Social Media

Contact

Vul hieronder uw gegevens in om contact met ons op te nemen.

Contactgegevens

Vict Informatici
Postbus 555
5600 AN Eindhoven
Stratumsedijk 20
5611 ND Eindhoven
Vict Informatici
T: 040 - 23 23 300
F: 040 - 23 23 301
E: info@vict.nl

Blijf op de hoogte!