Webbased Software VOffice Over Ons

Over Voffice

Voffice is een webbased software product van Vict Informatici, een multifunctioneel, all-in-one softwarepakket, geschikt voor elk type organisatie. De opzet is modulair van aard. Dat betekent dat u vanuit diverse standaard functionaliteiten specifieke pakketten kunt samenstellen. U kiest dus alleen voor díe modules die uw bedrijfsvoering ook daadwerkelijk ondersteunen. Dat biedt ons de mogelijkheid om maatwerk te leveren tegen een standaard prijs. Het uitgebreide aanbod biedt u ondersteuning op het gebied van relatiebeheer, logistiek, projectplanning, personeel & organisatie, websitebeheer en winkelautomatisering.

Vict Informatici heeft met Voffice ook een product opgezet voor het regelen van de toegangscontrole en ticket personalisatie voor bij evenementen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op www.vticket.eu


Tussentijdse aanpassing mogelijk
Bovendien kan uw pakket aangepast worden wanneer uw behoefte verandert. Uitermate flexibel dus. De modules worden onderling gekoppeld en werken volledig geïntegreerd. Dit voorkomt versnippering en leidt tot een ultieme stroomlijning van uw bedrijfsinformatie.

Gebruiksvriendelijk
U kunt uw pakket vervolmaken door uw eigen huisstijl te integreren. Denk hierbij aan aspecten als logo, kleur en lettertype. Benamingen kunt u aanpassen aan de bedrijfstaal in uw organisatie. Hierdoor zullen medewerkers die het pakket gebruiken zich sneller in het systeem herkennen. In combinatie met uw eigen internet- en/of intranetsite draagt u bij aan een unieke, bedrijfseigen stijl, wat zowel voor uw interne als externe relaties van groot belang is. Bovendien is er sprake van een volledige integratie van Microsoft Office, wat de benodigde rapportage vereenvoudigt.

Op maat
Voor sommige organisaties en branches bieden alleen de functionaliteiten e-mail en agenda van Voffice al een uitkomst, andere nodigen voor hun bedrijfsvoering een uitgebreider pakket. Voffice biedt voor iedere organisatie met elk budget een passende oplossing.

Overal bereikbaar - aanschaffen is overbodig
Altijd en overal ter wereld toegang tot uw actuele bedrijfsgegevens door middel van het internet. Voffice is onze eigen automatiserings software die als een online dienst wordt aangeboden. U hoeft als gebruiker de software niet aan te schaffen, maar sluit een contract af voor een vast bedrag per maand voor het gebruik. Een meer gespecialiseerde vorm van cloud computing. Vict Informatici bv zorgt voor installatie, onderhoud en beheer, u als gebruiker benadert de software over het internet.

Voffice is veilig - ingebouwd gebruikersbeheer
Voffice is veilig, alle gegevens staan centraal op streng beveiligde servers van Vict Informatici en er worden 5-backups per dag gemaakt. Ook heeft Voffice een ingebouwd gebruikersbeheer. Zo kan er eenvoudig worden bepaald wie welke functionaliteiten krijgt en welke toegang tot informatie er mag worden verschaft. Dit zorgt ervoor dat onnodige functies de gebruiker niet kunnen afleiden en de kans op fouten minimaal blijft.


Referenties

Referenties van Vict Informatici

LEVGroep Logo
Nieuws

Volg het nieuws over Vict Informatici

Social Media

Vict Informatici is te volgen op Social Media

Contact

Vul hieronder uw gegevens in om contact met ons op te nemen.

Contactgegevens

Vict Informatici
Postbus 555
5600 AN Eindhoven
Stratumsedijk 20
5611 ND Eindhoven
Vict Informatici
T: 040 - 23 23 300
F: 040 - 23 23 301
E: info@vict.nl

Blijf op de hoogte!