Meer informatie over Voffice

software voor
Dienstverlening software Eindhoven

Service, beheer en Support

We zijn dagelijks bezig met producten, versies en verbeter punten. Heeft u vragen? Dan staat ons team van experts voor u klaar.

Eenvoudig, veilig en betrouwbaar

Wij gaan op een betrouwbare, integere en veilige manier met uw bedrijfsgegevens en documenten om.

overal en altijd ONLINE toegang

Voffice online zakelijke software voor dienstverlening software. Alle werkplekken in één online-omgeving bij elkaar.

AUTOMATISERINGS- SOFTWARE, VOOR DIENSTVERLENING. ONLINE WERKEN IN DE CLOUD

Voffice Eindhoven is online software voor dienstverlening, voorziet de automatisering van veel voorkomende werkzaamheden binnen een bedrijf. De branche specifieke functionaliteiten binnen deze online software voor dienstverlening zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met deskundigen uit de markt en zijn gebaseerd op jarenlange ervaring van Voffice Eindhoven. Als product technisch marktleider biedt Voffice echter méér dan de doorsnee softwarepakketten.

Altijd en overal ter wereld via de online toegang tot actuele bedrijfsgegevens. Voffice is een online automatiserings software voor dienstverlening welk als een dienst wordt aangeboden door Vict Informatici Eindhoven. Voffice biedt o.a. ondersteuning op het gebied van relatiebeheer, contactpersonen, bestanden, mail, post, projecten, telefonie, online dossier, beheer. Kortom een alles omvattend onlinesoftwarepakket voor flexibel werken in de cloud. | Eindhoven