Meer informatie over Voffice

software voor
VERZEKERING EN HYPOTHEEK

Service, beheer en Support

We zijn dagelijks bezig met producten, versies en verbeter punten. Heeft u vragen? Dan staat ons team van experts voor u klaar.

Eenvoudig, veilig en betrouwbaar

Wij gaan op een betrouwbare, integere en veilige manier met uw bedrijfsgegevens en documenten om.

overal en altijd ONLINE toegang

Voffice online zakelijke software voor VERZEKERING EN HYPOTHEEK. Alle werkplekken in één online-omgeving bij elkaar.

AUTOMATISERINGS- SOFTWARE, VOOR VERZEKERING EN HYPOTHEEK. ONLINE WERKEN IN DE CLOUD

Voffice is online software voor VERZEKERING EN HYPOTHEEK, voorziet de automatisering van veel voorkomende werkzaamheden binnen een bedrijf. De branche specifieke functionaliteiten binnen deze online software voor VERZEKERING EN HYPOTHEEK zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met deskundigen uit de markt en zijn gebaseerd op jarenlange ervaring van Voffice. Als product technisch marktleider biedt Voffice echter méér dan de doorsnee softwarepakketten.

Altijd en overal ter wereld via de online toegang tot actuele bedrijfsgegevens. Voffice is een online automatiserings software voor mVERZEKERING EN HYPOTHEEK welk als een dienst wordt aangeboden door Vict Informatici Eindhoven. Voffice biedt o.a. ondersteuning op het gebied van relatiebeheer, contactpersonen, bestanden, mail, post, projecten, telefonie, online dossier, beheer. Kortom een alles omvattend onlinesoftwarepakket voor flexibel werken in de cloud.