Meer informatie over Voffice

Software voor de zorg Eindhoven

Service, beheer en Support

We zijn dagelijks bezig met verbeter punten. Heeft u vragen? Dan staat ons team van experts in Eindhoven voor u klaar.

Eenvoudig, veilig en betrouwbaar

Wij gaan op een betrouwbare, veilige en integere manier met uw zorg-, cliënt- en bedrijfsgegevens om.

overal en altijd ONLINE toegang

Voffice voor de zorg Eindhoven is online software voor werken in de cloud. Jouw werkplekken in één online omgeving bij elkaar.

AUTOMATISERINGS- SOFTWARE, VOOR DE ZORG EINDHOVEN, ONLINE WERKEN IN DE CLOUD

Voffice Eindhoven is online branchegerichte software voor de zorg sector en voorziet de automatisering van veel voorkomende werkzaamheden binnen een bedrijf. De branche specifieke functionaliteiten binnen deze online software voor de zorg zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met deskundigen uit de markt en zijn gebaseerd op jarenlange ervaring van Voffice Eindhoven. Als product technisch marktleider biedt Voffice Eindhoven echter méér dan de doorsnee softwarepakketten voor werken in de cloud.

Altijd en overal ter wereld via de online toegang tot actuele gegevens. Voffice Eindhoven is een online automatiserings software voor de zorg die als een dienst wordt aangeboden door Vict Informatici Eindhoven. Voffice biedt o.a. ondersteuning op het gebied van relatiebeheer, contactpersonen, bestanden, mail, post, projecten, telefonie, online dossier, beheer. Kortom een alles omvattend onlinesoftwarepakket voor flexibel werken in de cloud.