Meer informatie over Voffice

Software
VOOR DE ZORG

Service, beheer en Support

We zijn dagelijks bezig met producten, versies en verbeter punten. Heeft u vragen? Dan staat ons team van experts voor u klaar.

Eenvoudig, veilig en betrouwbaar

Wij gaan op een betrouwbare en integere en veilige manier met uw bedrijfsgegevens en cliënten database om.

overal en altijd ONLINE toegang

Voffice is een online zakelijke software voor flexibel werken in de cloud. Alle werkplekken in één online omgeving.

AUTOMATISERINGS- SOFTWARE VOOR DE ZORG. BRANCHEGERICHT ONLINE WERKEN IN DE CLOUD

Voffice is online branchegerichte software voor de zorg en voorziet de automatisering van veel voorkomende werkzaamheden binnen een organisatie. De branche specifieke functionaliteiten binnen deze online software voor de zorg zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met deskundigen uit de markt en zijn gebaseerd op jarenlange ervaring van Voffice. Als product technisch marktleider biedt Voffice echter méér dan de doorsnee softwarepakketten voor de zorg.

 

Altijd en overal ter wereld via de online toegang tot actuele bedrijfsgegevens. Voffice is een online automatiserings software voor de zorg die als een dienst wordt aangeboden door Vict Informatici Eindhoven. Voffice biedt o.a. ondersteuning op het gebied van relatiebeheer, contactpersonen, bestanden, mail, post, projecten, telefonie, online dossier, beheer. Kortom een alles omvattend onlinesoftwarepakket voor flexibel werken in de cloud.