Meer informatie over Voffice

WERKEN IN DE CLOUD Online software
Eindhoven

Service, beheer en Support

We zijn dagelijks bezig met producten, versies en verbeter punten. Heeft u vragen? Dan staat ons team van experts voor u klaar.

Eenvoudig, veilig en betrouwbaar

Wij gaan op een betrouwbare en integere manier met uw bedrijfsgegevens en documenten om.

overal en altijd ONLINE toegang

Voffice is een online zakelijke software voor flexibel werken in de cloud. Jouw online werkplek in één omgeving bij elkaar.

AUTOMATISERINGS- SOFTWARE, VOOR BRANCHEGERICHT ONLINE WERKEN IN DE CLOUD

Voffice Eindhoven is online branchegerichte software en voorziet de automatisering van veel voorkomende werkzaamheden binnen een bedrijf. De branche specifieke functionaliteiten binnen deze online software zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met deskundigen uit de markt en zijn gebaseerd op jarenlange ervaring van Voffice. Als product technisch marktleider biedt Voffice Eindhoven echter méér dan de doorsnee softwarepakketten voor werken in de cloud.

 

Altijd en overal ter wereld via de online toegang tot actuele bedrijfsgegevens. Voffice Eindhoven is een online automatiserings software die als een dienst wordt aangeboden door Vict Informatici Eindhoven. Voffice biedt o.a. ondersteuning op het gebied van relatiebeheer, contactpersonen, bestanden, mail, post, projecten, telefonie, online dossier, beheer. Kortom een alles omvattend onlinesoftwarepakket voor flexibel werken in de cloud.